Dit menu kost €42,50 per persoon en voor de kids €17,50
Grootmoeders kippensoep | |
Kippensoep bereid op grootmoeders wijze geserveerd met croutons en lente-ui |
The champions | |
Romige champignonsoep met verse kruiden |
Carpaccio | |
Dun gesneden runder carpaccio met zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, pesto en pijnboompitten |
Graved lachs | |
Huisgemarineerde zalm, wasabi mayonaise, kappertjes en ingelegde appel |
Bietentartaar | |
Tartaar van rode biet, geitenkaas, balsamico en pistache nootjes |
Hertenrack | |
Gegrilde hertenrack met een compote van cranberry en rode Port |
Spareribs | |
Malse spareribs met zoet/pikante stroopplak |
Eendenborstfilet | |
Op de huid gebakken eenden borst met een chutney van abrikoos en een rode wijn jus |
Zalmfilet | |
In de oven gegaard zalmfilet met Beurre Blanc |
Varkenshaas | |
Gebakken varkenshaas met brie en een saus van honing en mosterd |
Rumpsteak | |
Super malse rumpsteak van de grill met stroganoff saus |
Schnitzel | |
Grote filet schnitzel met gebakken boeren groente |
Appetizers | |
Keuze uit een kleine soep of een fruitcocktail |
Main Courses | |
Keuze uit: biefstukje met kruidenboter, spareribs, frikandel of kipnuggets geserveerd met frietjes, mayonaise en appelmoes |
Dessert | |
Kinderijsje; bolletje ijs met aardbeiensaus, slagroom in een beker |
Grand Dessert |