Onion soup | €7,00 |
Op zijn Amerikaans bereidde uiensoep geserveerd met kaas crunch |
Chicken soup | €7,00 |
Verse ouderwetse kippensoep geserveerd met vermicelli en een hartig broodje |
Vegetable soup | € 6,00 |
Verse groentesoep bereid op oma's wijze geserveerd met vermicelli en een hartig broodje |
Country bread | € 6,00 |
Plankje met diverse soorten broodjes geserveerd met een tapenade van olijven en gegrilde. paprika, aioli en kruidenboter |
Goodfella´s Carpaccio | € 13,00 |
Dungesneden ossenhaas met old amsterdam, pestodressing, pijnboompitjes en zongedroogde tomaat |
Four toppings | €10,00 |
Huisgemaakte bruschetta´s met frisse tomaat concassee, caprese met verse basilicum en olijfolie, brie met een friszoete cranberry compote, gerookte rib-eye met een frambozencoulis |
Salmon pasta | €11,00 |
Gebakken tagliatelle geserveerd met gerookte zalm, crème fraîche, kappertjes en verse dille |
Steak tartare | €11,00 |
Klassieke steak tartaar met een gepocheerd ei, geserveerd met kappertjes, augurken, in een worcestersaus en mosterd met hartige croutons |
Grillen pig | €10,00 |
Zachte speenvarken rack van de grill ingesmeerd met knoflook, geserveerd op een bedje van gegrilde groentes met daarbij een mangocoulis |
Black Tiger Gamba’s | €11,00 |
In knoflook en chili gebakken gamba’s afgeblust in cognac, geserveerd op een frisse salade met huisgemaakte knoflook en chili saus |
Sweet Crispy Wings | €9,00 |
Malse pittige stukjes kippenkluifjes in een krokant jasje, geserveerd met crème fraîche en chili saus |
Nacho´s | €8,00 |
Pittige warme nacho's uit de oven met crème fraîche, pulled chicken, jalapeno pepers, diverse soorten uitjes met gesmolten cheddar kaas en een BBQ saus |
Quesadilla | €8,00 |
2 tortilla's van de grill gevuld met diverse soorten groenten, gehakt, tomaten salsa geserveerd met crème fraîche en guacamole |
Fingerfood | €20,00 |
Plankje met diverse voorgerechten |
Zigeuner Schnitzel | €22,00 |
Fijne filet schnitzel geserveerd met een huisgemaakte zigeunersaus, afgegeerd met gesmolten cheddar kaas |
Chicken Burger | €17,00 |
Burger van langzaam gegaarde pulled chicken, geserveerd met tomaat, coleslaw, rode ui, crème fraîche en een frisse BBQ saus |
Steak de veau | €24 |
Langzaam gegrilde zijlende geserveerd met een huisgemaakte jus de Beau |
Steak teriyaki | €25,00 |
Mals getrancheerde entrecôte van de grill, met een teriyaki marinade afgemaakt met verschillende soorten uitjes en sesam |
King steak (800 gram, 2 personen) | €68 |
Voor de grote eters onder ons; getrancheerde gegrilde rib-eye steak van 800 gram geserveerd met een vlammend effect en een saus naar keuze |
Orange maffia | €23 |
Rosé gebakken varkenshaas geserveerd in een marinade van sinaasappel |
Mushroom maffia | €22,50 |
Rosé gebakken varkenshaas geserveerd met champignon roomsaus of peper-roomsaus |
Steak aioli | €24,00 |
Gegrilde spiezen van biefstuk afgemaakt met een knoflookolie en gebakken champignons |
Steak and ribs | €23,00 |
Zoete spareribs met een biefstuk of varkenshaas-spiesje geserveerd met twee sausjes |
Saté Corléone | €21,00 |
Saté van malse kippendij of varkenshaas geserveerd met licht pittige satésaus, krokante cassave en seroendeng |
The godfather | €25,00 |
Mixed grill van spareribs, steak, varkenshaas en buffalo wing geserveerd met 2 sausjes |
Surf & turf | €25,00 |
Zacht gegrilde kogelbiefstuk geserveerd met een spies van zalm en gamba's afgemaakt met een bearnaisesaus |
Silver Bullit 180 gram | €20,00 |
Kogelbiefstuk |
Silver Bullit 220 gram | €22,00 |
Kogelbiefstuk |
Sirlon 180 gram | €21,00 |
Entrecôte |
Sirlon 220 gram | €23,00 |
Entrecôte |
Tenderloin 180 gram | €26,50 |
Tournedos |
Tenderloin 220 gram | €28,50 |
Tournedos |
Rib-eye 180 gram | €21,00 |
Gemarmerde lende |
Rib-eye 220 gram | €23,00 |
Gemarmerde lende |
T-Bone 450 gram | €32,00 |
Entrecôte/Tournedos |
Goodfella´s 250 gram (huissteak) | €24,00 |
Dikke zijlende |
Zoet pikant | €22,00 |
Met een zoet pikante stroopsaus |
Naturel | €22,00 |
Naturel spareribs geserveerd met chili en knoflooksaus |
Spicy | €22,00 |
Zeer spicy gemarineerde ribs met chilisaus |
Knoflook | €22,00 |
Met verse knoflook gemarineerde ribs geserveerd met knoflooksaus |
Zalmfilet | €23,00 |
In de oven gegaarde zalmfilet gespiest met citroengras afgemaakt met een zoetpittige honing-chili marinade |
Sliptong meuniére | €23,00 |
Op zijn Frans bereide sliptongfiles in een krokant jasje, geserveerd met een bruine botersaus waarbij citroen, kappertjes en peterselie |
Fantasy from the cook | €20,50 |
Vegetarisch gerecht met verse groenten, kruiden en een verrassing van de chef |
Warme groenten van het seizoen | €3,00 |
Maiskolf | €4,50 |
In de oven gegaard met suiker en boter |
Gepofte aardappel | €4,50 |
Met crème fraîche en kruiden |
White chocolate oreo fudge | €8,00 |
Huisgemaakte oreo fudge van witte chocolade geserveerd met ijs van rood fruit |
Strawberry Bastogne coupe | €8,00 |
Coupe gevuld met vanille ijs geserveerd met verse aardbeien, aardbeien saus en bastogne crumble |
Sorbet trio | €8,00 |
Frisse laagjes sorbetijs in de smaken mango, citroen en framboos geserveerd met rood fruit en een frisse frambozen coulis |
Chocolate moelleux | €8,00 |
Klassiek Frans chocolade taartje gevuld met warme vloeibare chocolade vulling geserveerd met bananen ijs |
Hazelnut crunch | €8,00 |
Hazelnoot bavarois met een krokante topping van hazelnoot geserveerd met café marmer ijs |