Dit menu kost €47,50 per persoon
| Licht gebonden tomatensoep | |
| Oude vertrouwde tomatensoep geserveerd met kip en room. | |
| Maissoep | |
| Maissoep geserveerd met room en bosui. | |
| Australische wagyu | |
| Tataki van Australische wagyu beef. Opgemaakt met teriaky, geroosterde uitjes, zoetzure komkommer en wasabi mayonaise. | |
| Surf & Turf | |
| Gerookte rib-eye geserveerd met een gamba en gerookte knoflookmayonaise. | |
| Rundercarpaccio | |
| Dun gesneden runder carpaccio met zongedroogde tomaat, oude kaas, pesto, truffelmayonaise en pijnboompitten. | |
| Camambert | |
| Gefrituurde camambert geserveerd met vijgjes en balsamico. | |
| Vis trio | |
| Een combinatie van sushi, coquille en zalm. | |
| Spareribs | |
| Malse spareribs met zoete stroopsaus. | |
| Zalmfilet | |
| Zalmfilet geserveerd met groene kruiden, beurre blanc en groene asperges. | |
| Goodfella's steak | |
| Super malse rumpsteak van de grill geserveerd met spek, ui en jus van gepofte knoflook. | |
| Schnitzel | |
| Grote filet schnitzel geserveerd met paprika, spek, ui en champignons. | |
| Lams duo | |
| Gestoofde lams nek en lamsfilet geserveerd met een honing-tijm jus. | |
| Varkenshaas | |
| Gebakken varkenshaas geserveerd met truffeljus en bospaddestoelen. | |
| Ravioli | |
| Ravioli gevuld met champignons geserveerd met truffelroomsaus afgemaakt met pesto. | |
| Appetizers | |
| Keuze uit een kleine soepje (tomaat of maissoep). | |
| Main Courses | |
| Keuze uit: Spareribs, frikandel of kipnuggets geserveerd met frietjes, mayonaise en appelmoes. | |
| Kinderijsje | |
| Bolletje ijs met aardbeiensaus, slagroom in een beker. | |
| Grand Dessert |