Tomatensoep | €8,00 |
Licht zoet/pittige tomatensoep afgmaakt met taugé en kip. |
Franse uiensoep | €8,00 |
Klassieke uiensoep met kaascroutons. |
Country bread | € 7,50 |
Plankje met diverse soorten broodjes geserveerd met kruidendokter en verschillende dips |
Good Carpaccio | € 13,50 |
Dungesneden rundermuis met pesto, parmezaan, zongedroogde tomaat, truffelmayo en pijnboompitten |
Bruschetta's | €11,00 |
Huisgemaakte bruschetta's belegd met diverse lekkernijen. |
Zalm sashimi | €12.50 |
Dungesneden rauwe zalm geserveerd met sesamcremé zoet/zuur van komkommer. |
Tennessee chicken | €12,50 |
Kipdrumsticks met een sticky marinade op basis van honingwiskey. |
Gamba's | €12,50 |
In piri-piri gemarineerde gamba's geserveerd met sriracha aioli. |
Nacho | €10,00 |
Pittige nacho's uit de oven met crème fraiche, pulled pork, cheddar kaas, tomaat en BBQ-saus. |
Pulled pork bitterballen | €12,50 |
Huisgemaakte bitterballen van pulled pork met BBQ-saus geserveerd op American coleslaw. |
Camembert | €11,50 |
In panko gefrituurde camembert met cranberry compote en vijgen. |
Fingerfood | €13,50 P.P |
Wekelijks wisselende gerechtjes om samen te delen. |
Kogelbiefstuk | €24,50 |
Entrecôte | €29,00 |
Tournedos | €35,00 |
Rib-eye | €26,00 |
T-Bone | €38,50 |
Bavette | €27,50 |
Australische Wagyu 200 gram | €32 |
Australische Wagyu 300 gram | €36 |
Zoet-pikant | €24,50 |
Met een zoet-pikante stroopsaus. |
Spicy | €24,50 |
Spicy gemarineerde spareribs geserveerd met chilisaus. |
Garlic | €24,50 |
Met verse knoflook gemarineerde spareribs geserveerd met knoflooksaus. |
Naturel | €24,50 |
Naturel gemarineerde spareribs geserveerd met knoflook en chilisaus. |
Varkenshaas | €23,50 |
Gevulde varkenshaas met mozzarella en tomaat, geserveerd met een pestoroomsaus. |
Schnitzel | €23,00 |
Grote filetschnitzel van de bovenbil geserveerd met gebakken ui en spek. |
American Burger | €23,50 |
Gegrilde runderburger, geserveerd tussen een brioche bun met little gem sla, tomaat, ui, augurk, bacon, ketchup en mayonaise. |
Steak aioli | €29,50 |
Gegrilde biefstukspiezen met tomaat. Geserveerd met een groene kruidenaioli en gebakken champignons. |
Surf and Turf | €32,50 |
Gegrilde kogelbiefstuk geserveerd met gebakken gamba's in knoflookjus. |
Meat and ribs | €27,50 |
Malse spareribs met een stroperige saus geserveerd met varkenshaas of biefstuk en saus na keuze. |
Kip teriyaki | €21,50 |
In five spices gemarineerde kipfilet geserveerd met teriyakisaus en geroosterde uitjes. |
Saté | €22,50 |
Gemarineerde kipdijfilet met satésaus, kroepoek en huisgemaakte atjar. |
Brisket | €27,50 |
24 uur langzaam gegaard rundvlees geserveerd met een krachtige knoflookjus. |
Goodfellas steak | €28,50 |
Malse huissteak van de grill geserveerd met gebakken ui, spek en een krachtige jus. |
Kalfslende | €24,50 |
Gegrilde kalfslende geserveerd met een cranberry-sinaasappelsaus. |
Steak chimichurri | €29,50 |
Gegrilde entrecote geserveerd met huisgemaakte chimichurri. |
Italian steak | €27,50 |
Gegrilde rib-eye geserveerd met mozzarella, tomatensalsa en basilicum. |
Sharing platter (vanaf 2 personen) | €42,50 P.P. |
Een plank vol met vlees, vis en verschillende bijgerechten. |
Zalm filet | €26,00 |
Zalmfilet uit de oven geserveerd met een saus op basis van dille en yoghurt. |
Zeebaars | €22,50 |
Gebakken zeebaars geserveerd met een mosterd-citroensaus. |
Risotto | €21,50 |
Klassieke risotto met gemarineerde champignons, Parmezaanse kaas en bosui. |
Sate | €22,50 |
Heerlijke vegan saté, gemarineerd in een authentieke Javaanse marinade. geserveerd met satésaus, kroepoek en huisgemaakte atjar. |
Burger | €22,50 |
Gegrilde vega burger geserverd op een sesam brioche bun met little gem sla, tomaat, ui, augurk, ketchup en mayonaise. |
Warme groenten | €4,50 |
Groenten van het seizoen |
Maiskolf | €4,50 |
Van de grill gegaard in suiker en boter. |
Gepofte aardappel | €4,50 |
Met crème fraiche, kaas en bosui. |
Gefrituurde uienringen | €4,00 |
Geserveerd met aioli. |
Dame Blanche | €9,00 |
Gevulde chocoladebol met vanille ijs en slagroom overgoten met warme chocoladesaus. |
Citroen-meringue | €9,00 |
Citroentaartje met Italiaans schuim geserveerd met citroenijs. |
Hangop | €8,50 |
Hangop van bosvruchten met bosvruchtcoulis, vers fruit en yoghurt-bosvruchtenijs. |
Stroopwafel tiramisu | €9,50 |
Tiramisu van zachte mascarponecremé met stukjes stroopwafel en dulce de luche. |
Blondie | €9,50 |
Amerikaanse white sticky brownie gemaakt van witte chocolade en cranberry. Geserveerd met vanilleijs en slagroom. |